Шоу-біз та культура
27 листопада 2015
Пугачова і Галкін віддали дітей у французький дитячий садок
Дворічні близнюки Гаррі і Ліза вже почали вивчати іноземну мову.
news-image

Алла Борисівна зайнялася питанням дошкільної освіти своїх молодших дітей. Як пишуть російські ЗМІ, з недавнього часу малюки ходять у французький дитячий сад, який знаходиться недалеко від їхнього будинку в селі Грязь. У даній установі викладають і другу мову, англійську, але поки батьки вирішили зробити акцент тільки на одній, передає «Є!».

У дитячому садку викладачі ставлять з малюками дитячі спектаклі французькою мовою - «Кіт у чоботях», «Маленький принц» та інші. Також Гаррі і Ліза співають у французькому хорі, малюють, вчаться танцювати.
 
Батько близнюків - Максим Галкін - може особисто перевіряти, як діти засвоюють знання, адже він знає французьку мову досконало. Хрещена мама Гаррі - дизайнер Міла Ставицька - нещодавно побувала в гостях у зоряного сімейства. За її словами, малюки вже «щосили базікають»: зустрічають гостей з криками «бонжур», а після обіду кажуть «мерсі».

«Я вважаю, що це правильно - з дитинства вчити їх мов, - каже Ставицька. - Раніше до них приходили педагоги у будинок, а тепер всі необхідні навички і знання Гаррік і Лізочка отримуватимуть в садку ».

Нагадаємо, що Гаррі і Ліза з'явилися на світ в 2013 році. Вони були народжені сурогатною матір'ю. Біологічними батьками немовлят є Максим Галкін і Алла Пугачова. У процесі запліднення був використаний матеріал 64-річної співачки, вилучений і заморожений багато років тому.