Суспільство
29 листопада 2015
На Закарпатті патрульна поліція прийняла присягу(фото)
Служба працюватиме в Ужгороді та Мукачеве.
news-image

29 листопада на Народній площі в Ужгороді прийняли присягу 247 поліцейських Закарпаття. Патрульна служба охоронятиме спокій Ужгорода та Мукачеве. Фотозвіт події опублікував місцевий ресурс "Закарпатський кореспондент", повідомляє «Є!».

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, керівник ГУМВС України в Закарпатській області Сергій Князєв, а також представники місцевої влади та дипломатичних установ були присутні на урочистій церемонії.

"Сьогодні я сама прийняла присягу на вірність Україні. Я упевнена, що закарпатська поліція повторить успіх своїх київських, одеських, харківських і львівських побратимів, де поліція була запущена раніше, і вже сьогодні вісімдесят відсотків українців беззастережно довіряють поліцейському в новій формі", - наголосила Деканоїдзе.

Очільниця Нацполіції запевнила, що патрульна служба Закарпаття складається зі співробітників з незаплямованою репутацією. Тому очікує на беззаперечну довіру громадян до правоохоронців, які чесно нестимуть службу на благо свого регіону.

Мешканці Закарпаття дуже схвально відгукуються про нову правоохоронну структуру. Вони переконують, що мають кредит довіри до поліцейських, тому бажають їм успіху.

"Думаю, що відсотків 70-80% закарпатців довіряють новій поліції. Ледве ми сьогодні вийшли, ще присягу не прийняли, а люди вже бажали нам удачі і успіху", - розповідає інспектор патруля нової поліції Ярослав Романишин.