Події
30 листопада 2015
Аксьонов звинуватив російський канал НТВ у брехні
Російські журналісти неправдиво висвітлюють ситуацію з енергопостачанням півострова.
news-image

"Прем'єр-міністр" окупованого Криму Сергій Аксьонов під час засідання міжвідомчого штабу з ліквідації НС звинуватив журналістів телеканалу НТВ у брехні при висвітленні ситуації з енергопостачанням півострова, пише «Є!».

У ході засідання до Аксьонова, як повідомляє FlashCrimea, підійшов "міністр внутрішньої політики" республіки Дмитро Полонський і показав розшифровку сюжету телеканалу про сформовану на півострові ситуації.

У сюжеті, зокрема, говорилося, що кримська влада за рік і вісім місяців з моменту приєднання до Росії не змогли забезпечити енергонезалежність півострова, а їх звіти про те, що регіон готовий до відключень енергії спростувала «сувора реальність». Хоч якось налагодити енергопостачання Криму і нормалізувати сітуцаію змогли лише федеральні міністри, стверджувалося в сюжеті телеканалу.

Прочитавши розшифровку, Аксьонов заявив:

Вам не смішно? Мені смішно »

Він також звинуватив журналістів у брехні і доручив Дмитру Полонському обговорити судову перспективу даній ситуації.

Треба повісити фотографію цього журналіста на вході, щоб його не пускали в зал. Це ображає! ! Слухати таку дурницю на центральному каналі я особисто не буду, - сказав прем'єр Криму.

Нагадаємо, енергопостачання Криму було припинено 22 листопада в рещультате підриву опор ліній електропередач в Херсонській області України.

Читайте також: Аксьонов наказав чиновникам працювати цілодобово