Шоу-біз та культура
30 листопада 2015
Музиканти групи Manowar на концерті в Білорусі розіграють Harley-Davidson
Концерт групи білоруські цінителі важкого метала чекали 30 років.
news-image

Група Manowar вперше виступитьу Білорусі. Подія, на яку цінителі важкого метала чекали 30 років, відбудеться 16 лютого 2016 у Палаці спорту, передає «Є!» із посиланням на Белта.

Стало відомо, що група Manowar розіграє серед шанувальників справжній "харлей". Спробувати зловити удачу "за хвіст" може кожен.

Всім відома пристрасть засновника і бас-гітариста Manowar Джоуї ДіМайо до мотоциклів Harley-Davidson. Саме тому подарунок для відданих фанатів з Білорусі, які десятиліттями слухали і чекали Manowar, по суті, не викликає здивувань. Але за фактом шанувальники в дикому захваті: прийти на концерт і отримати можливість виграти мотоцикл - такого в нашій країні ще не було.

Ідею розіграти мотоцикл запропонували самі Manowar і ми, звичайно ж, надихнулися і швидко погодилися. Мотоцикл вже у нас і чекає свого щасливого власника, - коментують в концертному агентстві "Атом Інтертеймент".

Взяти участь в рекламній грі від "Атом Інтертеймент" може той, хто купить квиток на концерт Manowar. Суть гри проста: на кожному квитку присутній унікальний номер. Копії номерів з усіх проданих квитків будуть поміщені в лототрон. Один з них і стане щасливим. Важливий нюанс: володар номера повинен в обов'язковому порядку перебувати в залі для глядачів. В іншому випадку виграш не буде врахований, і залізний кінь "поїде" до іншого щасливчика, номер якого витягнуть наступним.

Читайте також: Ані Лорак розповіла про свою місію