Суспільство
1 грудня 2015
Концерт Світлани Лободи у роковини Голодомору розлютив українців
Обурення викликало проведення концерту у національному Палаці "Україна".
news-image

Концерт української співачки Світлани Лободи у Палаці "Україна" в день вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 роках в Україні розлютив соцмережі. Не зважаючи на те, що на заході відбулася хвилина мовчання за загиблими, повідомляє «Є!».

Особливе невдоволення викликав допис у Facebook директора Палацу "Україна" Романа Надзельського.

"На території України 28 листопада 2015 року приспустити державний прапор України, обмежити проведення заходів розважального змісту, внести відповідні зміни до програм радіо і телебачення",- наводили користувачі тези з державного закону.

Українці були обурені, що державна установа, що має національний статус, порушує закон України, проводячи розважальний захід в день пам'яті жертв Голодомору.

"Знайомі написали, що палац" Україна "перебуває на балансі Державного управління справами. Виходить, що палац у прямому підпорядкуванні глави Адміністрації президента. Керівництво національного палацу, фактично співробітники президента, провели концерт, наплювавши на розпорядження гаранта про обмеження розважальних заходів у день пам'яті", - написав активіст з Донецької області, радник донецького екс-губернатора Сергія Тарути Василь Арбузов.