2 грудня 2015
У чому зустрічати 2016 рік Вогняної Мавпи?
Ексклюзивні поради, в чому зустрічати Новий рік.
news-image

У грудні «Є!» запускає для своїх читачів ексклюзивну рубрику, присвячену новорічним святам.

Кожного дня до Нового року ми будемо публікувати для вас цінні поради. З нашою допомогою ви дізнаєтеся, що подарувати близьким людям, в чому зустрічати Новий Рік та як правильно його зустрічати. Ми розкриємо всі секрети, як зробити свято по-справжньому незабутнім та розповімо, як правильно загадувати бажання в новорічну ніч, щоб вони дійсно збувалися.

Ми приготували для вас багато ексклюзивних цікавинок. 

Кожна жінка хоче відчувати себе в новорічну ніч неперевершеною, надзвичайно красивою, справжньою королевою. Це цілком природне та прекрасне бажання, це чудово, коли хочеться привертати до себе увагу чоловіків та бути прекрасною. Але для цього потрібно продумати своє новорічне вбрання вже зараз. Багато дівчат та жінок щороку роблять одну й ту саму помилку. Дівчата думають, що часу до свят залишилося ще багато, та вони встигнуть підготуватися. Але спливають дні, тижні, та на вибір наряду і розкішного новорічного образу вже не залишається часу. Тому не вагайтеся, читайте наші поради та відразу починайте продумувати своє новорічне вбрання, бо на початку грудня саме час цим займатися.

За китайським гороскопом 2016 рік вважається роком Мавпи, та не простої, а Вогняної або Червоної. Китайці вірять, що зустрічати Новий рік треба обов'язково в тому одязі, який відповідає кольору та темпераменту тварини-покровительки року. Якщо ви вважаєте це забобонами та ніколи не дотримувалися такого правила, обов'язково спробуйте. Є багато гарних відгуків, що це насправді позитивно впливає на весь наступний рік та притягує успіх. Що точно не варто робити, так це зустрічати Новий рік у буденному одязі, навіть, якщо у вас немає гостей, та ви просто залишилися з близькими вдома.

Головні кольори, які мають бути основними у вашому новорічному образі, це червоний, помаранчевий та золотистий.

Основні вимоги до наряду наступні: одяг має бути екстравагантним, яскравим, креативним із присутністю великих аксесуарів. Саме в цю новорічну ніч елементи маскараду будуть найбільш доречними, покровителька 2016 року Мавпа дуже любить усе яскраве та незвичайне.

Чарівні та дуже жіночні сукні "в підлогу" залишаються модними та актуальними. Це найкращий вибір для святкування Нового року, адже саме в такому вбранні можна створити неперевершений жіночний образ справжньої пані. Для тих, хто хоче бути в центрі чоловічої уваги в цю ніч, хочемо нагадати, що в довгій сукні ви будете більш загадковою, таємничою та вишуканою, ніж в коротенькій міні-сукні. Чоловікам подобаються загадки та шарм. Тому вибравши довгу червону сукню ви будете вирізнятися поміж інших жінок, багато з яких обов'язково прийдуть в міні-платтях.

Якщо ви все ж таки хочете святкувати Новий рік у короткій сукні, вона повинна буди незвичайною, прикрашеною різноманітними квітами, стразами або рюшами з тканини. Наприклад, ось такою, це дуже сподобається Мавпочці.

Сукня "в підлогу" золотавого кольору також стане чудовим вибором для новорічної ночі та створить розкішний образ справжньої принцеси. Буде чудово, якщо вона буде розшита різноманітними блискітками. Вибираючи коротку сукню, можна зупинитися на варіанті з пишною грайливою спідницею, та з безліччю блискіток або стразів, щоб порадувати Мавпу та бути найяскравішою зіркою вечора.

Якщо ви вирішите вдягнути помаранчеву довгу сукню, ви нізащо не залишитеся непоміченою. Вся увага чоловіків буде зосереджена саме на вас. Також можна вибрати чарівну коротеньку сукню з пишною спідничкою та довгими рукавами помаранчевого кольору.

Чоловікам теж не варто забувати про свій зовнішній вигляд у святкову ніч. Можна вибрати класичний образ, але обов'язково прикрасити його яскравою червоною, помаранчевою або золотистою краваткою. Для юнаків та стильних чоловіків, що обожнюють перебувати в центрі уваги, ми порекомендуємо придбати яскраву сорочку одного з названих вище кольорів.

Наступного разу ми розкажемо вам, які подарунки не варто дарувати на Новий рік. 

Автор: Ірина Радченко