Спорт
3 грудня 2015
Ф'юрі дав згоду на негайний бій-реванш з Кличком
Команда нового чемпіона світу з боксу Тайсона Ф'юрі привітала рішення Володимира Кличка про матч-реванш.
news-image

У команді нового володаря поясів чемпіона світу за версіями IBF, WBO, IBO і WBA в Тайсона Ф'юрі (25-0, 18 КО) добре зустріли вчорашнє звернення екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка (64-4, 53 КО) щодо активування пункту контракту про матч-реванш, передає «Є!» з посиланням на Вринге.

Разом з тим, на кону у відповідному бою, який відбудеться в 2016 році, швидше за все, будуть не всі перераховані вище титули.

Нагадаємо, за версією IBF дозволила відбутися поєдинку Кличко-Ф'юрі з умовою, що його переможець невідкладно дасть бій обов'язковому претенденту за цією версією В'ячеславу Глазкову (21-0-1, 13 КО). Промоутер останнього Main Events не хоче більше відстрочок. Сторона британця через це нітрохи не переживає.

Ми раді і задоволені тим, що Володимир прийняв рішення про проведення реваншу. Ми щасливі дати йому відповідь бій, тому що, не будь ми впевнені в успіху, ми б і на першу зустріч не погоджувалися, -  заявив Sky Sports дядько-тренер чемпіона Пітер Ф'юрі.
Ніякого добровільного захисту не буде, у нас негайний реванш з Кличком. Сподіваємося провести його на арені «Уемблі» в Лондоні. Загалом, якщо вийде, ми влаштуємо бій у Британії, - підсумував коуч.
Читайте також: Володимир Кличко звернувся до шанувальників (відео)