Спорт
3 грудня 2015
Ф'юрі віддав чемпіонський пояс Кличка українцю
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Тайсон Ф'юрі, який переміг у Володимира Кличка, прийняв дуже несподіване рішення.
news-image

Як повідомляє «Є!», спортсмен вирішив відмовитися від поясу IBF, щоб не битися на ринзі з українцем В'ячеславом Глазковим. Про це заявив менеджер англійця Мік Хеннесі.

Нас здивувало, що IBF обязалa нас протягом 30 днів домовитися про бій, а наступного дня надіслала листа, що немає ніякого переговорного періоду і будуть промоутерські торги. Якщо вони хочуть залякати нас боєм з Глазковим, то Тайсон викине цей пояс на прес-конференції у відро для сміття", - зазначив представник Ф'юрі. - Бою з Глазковим не відбудеться. Він для нас має нульове значення. IBF зробила це без будь-яких консультацій з Тайсоном, але він нікому не дасть знущатися над собою. Він лінійний чемпіон, а все інше не має значення. Якщо IBF хоче зробити штучного чемпіона, може це робити, але для нас цей пояс і бій нічого не означатимуть".

Оскільки Ф'юрі відмовився від чемпіонського поясу, В'ячеслав Глазков отримав можливість завоювати його з другим претендентом Міжнародної боксерської федерації американцем Чарльзом Мартіном.

Читайте також: Ф'юрі дав згоду на негайний бій-реванш з Кличком