5 грудня 2015
Ідеї подарунків на Новий рік коханому або чоловіку
Ексклюзивні поради, щодо подарунків коханому.
news-image

Щоб зробити насправді чудовий подарунок для коханого хлопця або чоловіка на Новий рік, обов'язково треба врахувати той факт, що чоловіча психологія та ставлення до подарунків зовсім інакше, ніж у жінок. «Є!» розкриє вам всі секрети, що насправді чекають чоловіки від жінок на свята.

1. Подаруйте себе.

Яким би це не було незрозумілим для жінок, але чоловіки насправді так влаштовані. Вони майже байдужі до всіляких романтичних дрібниць та всього, що є суто жіночим. Вибираючи між матеріальним подарунком, особливо, якщо це якась романтична дрібниця, одяг, косметичні засоби та тому подібне, абсолютно всі чоловіки віддадуть перевагу інтимному вечору, який ви влаштуєте для нього. 

Це має бути щось незвичайне, що не схоже на буденність, щоб ваш коханий побачив вас у зовсім новому образі. Чудовою ідеєю є костюм Снігуроньки, який можна придбати в магазині жіночої білизни або просто замовити через інтернет. 

Якщо в новорічну ніч ви не будете з коханим удвох, або підете в гості, через що такий незвичний вечір-подарунок буде неможливим, опівночі подаруйте йому "сертифікат" на казкову ніч, яку можна запланувати вже після 1 січня. Створити його можна зі звичайної листівки, в якій ви напишете подробиці вашого сюрпризу та дуже заінтригуєте свого коханого. Ось побачите, що він буде тепер думати тільки про це. 

 

2. Подорож, екскурсія.

Такий сюрприз порадує не лише дівчину, але й чоловіка. Заздалегідь домовтеся з туроператором, все оплатіть та скажіть коханому в новорічну ніч, що через день або два ви разом їдете в захоплюючу подорож.

Якщо немає коштів, щоб поїхати в іншу країну, не варто розчаровуватися. В кожному місті, навіть у маленькому, туроператори пропонують цікаві екскурсії вихідного дня, наприклад, у Львів, Карпати, по замкам Західної України. Ціни на такі тури завжди доступні кожному. Така поїздка разом із коханим або чоловіком подарує вам обом незабутні емоції, враження та освіжить ваші стосунки.

3. Подаруйте реалізацію його маленької мрії.

Якщо у вашого коханого є якесь специфічне хобі або захоплення, якщо ви точно знаєте, що він давно мріє реалізувати щось, але через брак часу це постійно відкладається, подаруйте йому реалізацію його маленької мрії.

Ось декілька прикладів, які наштовхнуть вас на правильні ідеї. Якщо йому дуже подобається стріляти, подаруйте йому абонемент в тир, нехай розважиться там нарешті вдосталь. 

Якщо він любить їздити верхи на коні або мріє це спробувати, домовтеся нарешті з кінно-спортивною школою, організуйте все та заплатіть, нехай ваш коханий порадується. 

Можливо, він мріє про політ на повітряній кулі? Але якщо й не мріє, це також чудова ідея, кожен чоловік буде від такої пригоди в захваті. 

Якщо він чудово малює та мріє про якісь дорогі фарби або обладнання для цього, купіть та подаруйте.

4. Техніка.

Техніку та різні новинки обожнюють всі чоловіки. Якщо є кошти, то сучасний планшет, смартфон, плеєр, якісні навушники, навігатор та тому подібне стануть найкращим подарунком для коханого. Якщо фінанси обмежені, можна навіть за невелику ціну вибрати щось цікаве, наприклад, якийсь сучасний ліхтарик або аксесуари до велосипеду, якщо коханий любить на ньому кататися. 

5. Радіокерована машинка, вертоліт.

Усі чоловіки, незалежно від віку, навіть дуже дорослі, як діти обожнюють різноманітні машинки, літаки, вертольоти на радіокеруванні. Подаруйте коханому таку іграшку, ось побачите, що його від неї потім і за вуха не відтягнеш, буде гратися, немов дитина, радіти та дякувати вам.

Ні в якому разі не даруйте коханому:

  • шкарпетки, нижню білизну,
  • шампуні, гелі для душу, піну для бриття та тому подібні косметичні засоби,
  • м'які іграшки,
  • усілякі романтичні сувеніри з сердечками,
  • фотосесії (більшість чоловіків не люблять фотографуватися, для них це справжнє випробування, але якщо точно знаєте, що вашому коханому це дуже подобається, тоді новорічна фотосесія може стати чудовим подарунком).

Тепер ви знаєте, що можна подарувати на Новий рік хлопцю або чоловіку, щоб ваш подарунок дійсно приніс йому радість.

Наступного разу ми розкажемо вам про цікаві новорічні прикмети.

Читайте також, що подарувати на Новий рік коханій або дружині.

 Автор: Ірина Радченко