Порноактриса і екс-наречена Чарлі Шина подала на нього до суду через ВІЛ
26-річна актриса фільмів для дорослих Скоттін Росс в четвер подала до суду на Чарлі Шина.
news-image

Про це передає «Є!» з посиланням на Reuters.

У першу чергу, Скоттін звинувачує Чарлі в халатності, вказуючи, що мала з ним як мінімум п'ять статевих актів до того, як актор зізнався у своїй ВІЛ-позитивності. Крім того, Росс пред'являє Шину аборт, який він примусив її зробити в 2014 році, а також виливає холодить душу подробиці про те, як Чарлі неодноразово накидався на неї, бив, душив, штовхав і тримав під дулом пістолета.

Так що тепер у неї страшна депресія, і вилікувати її можна лише дуже великими сумами. Адвокат актора Мартін Сінгер у відповідь на звинувачення оголосив, що його клієнт налаштований "енергійно захищатися", і висловив упевненість у неминучій його, клієнта, перемозі.

Шин і Скоттін познайомилися в листопаді 2013-го "на роботі" останньої, коли Чарлі (відомий своєю одержимістю не тільки різноманітними забороненими речовинами, а й порнозірками) купив вечір з дівчиною за 10000 доларів. Але пізніше вони полюбили один одного і мали незахищений секс, "все, як у нормальних пар". Мало того, незабаром Росс вже щосили Бахвалов в інтерв'ю UsWeekly, що взяла прізвище Шин, що вони ось-ось одружаться, і вона "почне життя з чистого аркуша" (на підтвердження чого стрімко перейменувала твіттер-аккаунт наscottine_sheen), ставши люблячою дружиною і мачухою.

Вона стверджувала, що Чарлі зробив їй пропозицію вже через чотири місяці після першої зустрічі - акурат на День святого Валентина, і єдина перешкода до їх передбачуваному щастя - попередній шлюб Скоттін, на той момент ще не розірваний. І далі, посилюючи серйозність своїх намірів, молодята відправилися в зоопарк Санта-Барбари, де взяли спільне шефство над рожевим фламінго по кличці Клей-Вин, оскільки Скоттін є активістом низки організацій із захисту прав тварин.

Але роман тривав недовго, і незабаром Чарлі вибухнув офіційною заявою:

"Скотті і я провели прекрасний рік, подорожуючи по світу Вона мила людина, але ми подумали і прийняли спільне рішення піти кожен своєю дорогою і не проводити залишок життя разом Я прийшов до висновку .. , що мої діти заслуговують того, щоб я приділив більше уваги їх благополуччю, а не свого особистого життя. Ми зберегли зі Скотті дружні відносини, і я бажаю їй всього самого найкращого ".

Чарлі Шин, молодший син Мартіна Шина, славен ролями во "Взводі", "Уолл-стріт", "Гарячих головах", кількох частинах "Дуже страшного кіно" і топовом ситкомі "Дві з половиною людини", звідки його виставили зі скандалом , Актор був тричі одружений: на актрисі Донне Пив, на актрисі Деніз Річардс, яка народила йому двох дочок, і на актрисі ж Брук Мюллер, яка подарувала Чарлі двох синів-близнюків. 17 листопада цього року на прямому ефірі програми Today Show NBC Каналу актор зізнався що віл-позитивний. Він розповів, що виплатив понад 10 мільйонів доларів шантажистам, намагаючись утримати цю інформацію в таємниці, і що смертельно втомився від усього цього.

Читайте також: Чарлі Шин отримає позови від екс-коханок