Суспільство
4 грудня 2015
Російський депутат Мілонов ображений ялинкою-фалосом (ФОТО)
Скандальний депутат із Санкт-Петербурга вимагає демонтувати новорічний символ за його схожість із чоловічим дітородним органом.
news-image

Відомий по ряду спірних ініціатив депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Віталій Мілонов виступив з різкою критикою святкової ялинки, встановленої в Ноябрьску, передає «Є!»  з посиланням на місцевий портал "УралПолит.Ру".

Приводом для такої реакції одіозного народного обранця стала незвичайна форма новорічного символу. На думку Мілонова, як і багатьох жителів міста, йому ялинка більше нагадує «дітородний орган», ніж невід'ємний атрибут новорічних свят.

Треба розуміти, що ялинка робиться не для блогерів, а для батьків з дітьми. Терміново треба цю ялинку поміняти і перевірити, хто заплатив і скільки грошей було витрачено на цю роботу, - наводить слова депутата «Комсомольська правда».

Як повідомляє портал, новорічна ялинка вже викликала хвилю обурень в соціальних мережах. Жителі міста незадоволені вражаючою схожістю дерева з "дітородним органом" і вимагають в адміністарції демонтувати об'єкт.

Читайте також: Завтра на Софійську площу привезуть головну ялинку країни