Україна
6 грудня 2015
Боєздатні Збройні Сили України - це здобуток і заслуга мільйонів українців, - Порошенко привітав зі святом
Президент наголосив, що Україна пишається своїм військом.
news-image

Президент України Петро Порошенко 6 грудня привітав військовослужбовців, рядових працівників та ветеранів з Днем Збройних Сил України. Повідомлення про це з'явилось на офіційному сайті глави держави, передає «Є!».

"Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога", - наголосив Президент.

Глава держави зазначив, що міць нинішньої армії - це заслуга мільйонів українців, які роблять свій посильний внесок у розбудову держави та її збройних сил.

Порошенко висловив подяку усім військовослужбовцям, які щодня ризикують життям у зоні АТО у Донецькій та Луганській областях.

"У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!" - підкреслив Порошенко.

Президент побажав усім "міцного здоров’я, щастя, благополуччя та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні".