Україна
6 грудня 2015
"За останні два роки українське військо здійснило потужний прорив", - привітання Яценюка
Прем'єр вважає, що ЗСУ - це гордість і сила країни.
news-image

Збройні Сили України отримали беззаперечну довіру українців, стали осередком сили та гордості за націю. Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у привітанні до Дня Збройних Сил України, повідомляє урядова прес-служба, передає «Є!».

"За останні два роки українське військо здійснило потужний прорив і пройшло шлях історичних перетворень: з напівзруйнованого і пограбованого воно перетворилося на потужне і дієздатне, здатне дати рішучу відсіч і відкинути ворога", - констатував прем'єр.

Яценюк зауважив, що попереду ще багато роботи, але українська армія стає щодня міцнішою, нарощує своє озброєння та боєздатність. Найбільша цінність війська сьогодні, наголосив чільник Кабміну, це його кадри: солдати і матроси, прапорщики і мічмани, офіцери і генерали. Завдяки їх витримці та героїзму Україна відбулася, як держава, у складному військовому конфлікті.

«Вітаю всіх, хто захищає Україну, хто зі зброєю в руках протистоїть агресії проти нашої свободи, замаху на життя наших співвітчизників, хто зміцнює нашу державність, хто дорогою ціною стверджує нашу Незалежність», - йдеться у вітальному тексті.

Прем'єр-міністр побажав військовим Збройних Сил України витримки, стійкості, удачі, впевненості у власних силах і Божої підтримки.