Київ
7 грудня 2015
Віталій Кличко зустрівся з Джозефом Байденом
Під час зустрічі йшлося про реформи в Україні та боротьбу з корупцією.
news-image

Мер Києва Віталій Кличко у неділю зустрівся з віце-президентом США Джозефом Байденом, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Під час зустрічі йшлося про реформи в Україні та боротьбу з корупцією.

Віце-президент Сполучених Штатів наголосив на тому, що передумовою для успішного розвитку України можуть бути тільки більш ефективні, відчутні і більш швидкі реформи. Зокрема, і реформування правоохоронної системи. Нам готові допомагати і підтримувати, але демократичний світ хоче бачити динаміку реальних змін в Україні. Джозеф Байден запевнив, що Україна, незважаючи на інші світові виклики, залишається у фокусі уваги Сполучених Штатів і пріоритети щодо підтримки українського народу не змінюються, – сказав після зустрічі Віталій Кличко.

Також під час зустрічі Віталій Кличко та Джозеф Байден обговорили зусилля столичної влади щодо втілення змін у столиці. Мер Києва наголосив на прозорості процесів управління, які запроваджують у місті. І що це вже дозволило перекрити й упередити корупційні схеми. Завдяки чому, зокрема, вдалося збільшити надходження до бюджету столиці цього року на 30 відсотків.

Віце-президент США привітав мера з важливим реформуванням поліції, прозорості та системи закупівель у Києві, а також зазначив важливість продовження боротьби з корупцією в усій країні.

Читайте також: Віце-президент США Джозеф Байден виступить з трибуни Верховної Ради