Київ
7 грудня 2015
Музей української діаспори запрошує на свято до Дня святого Миколая
Свято розпочинається 20 грудня о 14:00.
news-image

20 грудня з 14:00 до 16:00 Музей української діаспори (вул. Московська, 40-б) запрошує батьків і дітей долучитися до культурно-мистецького свята «Родина в музеї. Свято Миколая», передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Як інформує Департамент культури, на відвідувачів чекає цікава й насичена передноворічна програма до Дня святого Миколая.

З 14:00 до 14:30 юні вихованці Народного художнього колективу театру-студії «Барвінок» покажуть найцікавіші моменти з казки Ганса Крістіана Андерсена «Снігова королева».

З 14:30 до 14:50 батьки та діти слухатимуть пісні про Святого Миколая у виконанні учасників Дитячого фольклорного гурту «Райгородок», а також зможуть долучитися до вивчення окремих пісень і виконати їх разом із колективом.

Після закінчення концертної програми з 15:00 до 16:00 усі охочі матимуть нагоду долучитися до майстер-класу з виготовлення новорічних іграшок з фетру. Учасники власноруч зможуть створити прикрасу та забрати її, щоб оздобити нею вдома свою новорічну ялинку.

Під час свята гості також зможуть відвідати виставку «Таємниці лялькового горища» та ярмарок авторської ляльки.

Читайте також: Дні європейських країн, флешмоб, квест, ковзанки, виставки та концерти - як святкуватимуть Новий рік у столиці