Суспільство
7 грудня 2015
Прокурорка Криму звинуватила директора зоопарку в піарі на смерті тигренят
Поклонська заявила про намір притягнути до відповідальності Зубкова за загибель тварин.
news-image

Прокурор Криму Наталія Поклонська вважає, що директор ялтинського зоопарку "Казка" Олег Зубков використовує ситуацію із загибеллю двох бенгальських тигренят з метою власного самопіару. Про це повідомляється на сторінці Поклонської в соцмережі "Фейсбук", передає «Є!» із посиланням на Події Криму.

За результатами розтину тигренята померли не від переохолодження, а від кишкового отруєння. Цей директор зоопарку краще б працював нормально і забезпечив би всіма необхідними умовами свої приватні зоопарки, за допомогою яких він заробляє гроші! Якщо він набрав тварин, є у нього тигренята, так і нехай годує їх нормально, щоб у тварин не було потім кишкових розладів і отруєнь, і щоб вони не гинули! А що ми бачимо в результаті? Людина бреше і звинувачує в загибелі своїх тварин усіх на світлі! Олег Зубков ображений на всіх і таким чином захищається, намагається всіх обумовити, звинуватити. Адже найкращий захист - це напад, - написала Поклонська.

Як повідомлялося, в зоопарку "Казка" померло вже друге біле тигреня - дитинча тигриці Тигрюлі, яку подарувала зоопарку колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко в 2009 році.

Прокурор Криму Поклонська заявила про намір притягнути до відповідальності Зубкова за загибель тигренят в ялтинському зоопарку.

Читайте також: У Севастополі влаштували авіашоу (відео)