Політика
8 грудня 2015
Ляшко запропонував обрати Байдена президентом України (відео)
Головний радикал вважає, що влада не повинна принижуватися перед іноземцями.
news-image

Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко вважає, що уряд служить закордонним партнерам, а не власним громадянам. Про це він заявив з трибуни Верховної Ради, передає «Є!» .

За його словами, це особливо помітно під час візитів високопосадовців-іноземців, зокрема, віце-президента США Джо Байдена. Ляшко переконаний, що влада не повинна принижуватися перед іноземцями.

Розмови про те, що Байден приїде – порядок наведе, реформи за нас зробить – демонструють комплекс меншовартості. Досить принижуватися і принижувати український народ. Ми з повагою ставимося до наших закордонних партнерів, для нас важлива їх підтримка. Але ми, українці, - сильна нація, і ніхто, крім нас самих, не наведе за нас порядок у нашому власному домі, - зазначив Ляшко.
Коли я читаю, що Байден приїде – корупцію подолає, приїде – порядок наведе, давайте, може, Байдена президентом України зробимо?" – запитав головний радикал.
І не відволікайте містера Байдена від його дружини. Спитайте чим живуть українські селяни, підприємці, робітники і пенсіонери – вони вам найбільше розкажуть про свої проблеми. З повагою до містера Байдена, але з найбільшою повагою для українського народу, – сказав Ляшко.

Нагадаємо, що вчора Джозеф Байден пожартував, що з президентом України Петром Порошенком спілкується частіше, ніж зі своєю дружиною.