Суспільство
9 грудня 2015
Російський церковний борець з Америкою смачно вечеряє під час посту в McDonald’s (ФОТО)
Всеволод Чаплін, який займає посаду глави синодального відділу із взаємин суспільства і Церкви і активно виступає проти американської моделі, засвітився в одному з фастфудів McDonald’s.
news-image

Один з відвідувачів ресторану швидкого харчування «МакДональдс» упізнав Чапліна за обідом, після чого сфотографував і виклав на своїй сторінці в соціальній мережі, передає «Є!».

Нічого незвичайного, Всеволод Чаплін під час посту їсть гамбургер в Макдональдс, - прокоментував Іван Таранов свої фото.

Відомо, що Всеволод Чаплін активно виступає за збереження "русского мира" від негативних впливів США і західних країн з їхніми потворними цінностями, про що він часто говорить в інтерв'ю.

Як стало відомо, користувачів соцмережі також обурив той факт, що зараз йде один з головних і строгих православних постів - Різдвяний, який триватиме аж до 6 січня. Але мабуть Всеволод не став чекати, і вирішив трохи згрішити, відзначає веб-видання wordyou.ru.

Згідно з церковними правилами, даний пост триває 40 днів, і під час посту потрібно виключити зі свого харчування цілий ряд продуктів, таких як м'ясо, молоко, сир тощо.

Читайте також: Російська православна церква висунула ультиматум Кремлю із вимогою керувати країною