Події
10 грудня 2015
Мережу підірвав виступ російських підприємців з різкою критикою путінського уряду (ВІДЕО)
Бізнесмени виступили на Московському економічному форумі.
news-image

Як повідомляє «Є!», директор колгоспу імені Леніна Павло Грудінін і бізнесмен, керуючий партнер Менеджмент Девелопмент Груп Дмитро Потапенко на економічному форумі різко розкритикували уряд Росії за економічну ситуацію в країні і відсутність можливості для ведення бізнесу.

Грудінін вважає, що російське уряд нездатний впоратися з поставленими завданнями, і тому йому потрібно піти у відставку.

У свою чергу, Дмитро Потапенко не бачить зовнішніх факторів, які негативно впливають на російську економіку. Він звернув увагу учасників дискусії на заходи, які застосовує російський уряд. За його словами, це «нокаутуючі удари з боку російського уряду: злочинне продембарго, заборонні і позамежні ставки кредитування, указ про знищення санкційних продуктів, а також«податок Ротенберга» (система "Платон" - прим.ред.).

Діалог бізнесу і влади в останні 20 років - це діалог м'ясника з коровою: ласкаво заглядаючи в очі і тримаючи ніж під горлом, - зазначив підприємець. 

У соцмережах сміливий виступ Потапенка викликає захват серед користувачів, за те що, "нарешті, хтось не побоявся і сказав правду".

Читайте також: Україна завдала російській економіці збитків на 105 млрд рублів