Події
10 грудня 2015
Журналісти з'ясували ім'я автора фейсбучних опусів Віктора Балоги (документ)
На останньому засіданні Верховної Ради України стало відомо, хто пише Балозі у Фейсбук заяви, які потім розганяються його ЗМІ.
news-image

Виявилося, що автором занудних текстів є Юрій Палійчук, що позиціонує себе політичним експертом, фахівцем з комунакацій, а відтепер ще й переводить «мову політиків на зрозумілі простим людям смисли і конструкції», повідомляє «Є!» з посиланням на рослідування "Трибуни".

Імʼя автора балогівських постів стало відомо завдяки фото кореспондента Влада Соделя для видання «Апостроф», котрий відзняв листування Балоги з Палійчуком. Лідер «ЄЦ» обговорював зі своїм спічрайтером чергове звернення до Порошенка із закликом про відставку «…поки вас не відставить Український народ».

Варто відзначити, що «сенсаційні заяви», які готуються Палійчуком, не тільки дуже занудні, але й політично неграмотні. «Експерт, який дуже добре розуміється на політиці», абсолютно не розбирається в політиці закарпатській. Він неодноразово писав від імені Балоги закиди Порошенку, БПП і "губернатору" Москалю щодо «ширки» з екс-регіоналами та антимайданівцями. Хоча сам Балога є затятим екс-регіоналом, що набрав до себе в «ЄЦ» антимайданівців.

Читайте також: Нардеп Павло Балога вважає, що Президента України звуть Олексій Петрович