Події
11 грудня 2015
Заступниця головного редактора опозиційного "Эха Москвы" виявилася шпигункою Кремля
Скандальна колишня помічниця головного редактора радіостанції "Эхо Москвы" Олексія Венедиктова Леся Рябцева, кажуть, виявилася шпигункою Кремля.
news-image

Білявка буцімто готується оприлюднити інформацію, після якої на радіостанцію чекають кримінальні справи, зокрема за "держзраду", передає «Є!».

Про це на своїй сторінці в Facebook написав прокремлівський журналіст Костянтин Риков.

За його словами, вони з Рябцевою познайомилися в 2011-му році під час заворушень на Болотній площі. Саме тобі Леся й запропонувала впровадитися в радіостанцію "Эхо Москвы" і "зробити подвиг".

Впроваджували її туди цілий рік. Середовище закрите, сектантське. Ніяк не виходило це зробити акуратно. Але ось одного разу сталося чудо. Венедиктов набирав молодих дівчат на стажування. Леся йому після співбесіди неоднозначно підморгнула, старий розпусник розтанув від щастя і вже за тиждень Рябцева стала його помічницею, - написав Риков.

За його словами, після того як 24-річна Леся очолила роботу з електронними проектами "Эха", вона отримала доступ до сервера, всього електронного листування, контактів і телефонних розмов журналістів і співробітників редакції.

Незабаром на російському телебаченні вийде програма, в якій Рябцева й оприлюднить інформацію, після якої "швидше за все на редакцію "Эха Москвы" чекає кілька кримінальних справ. Включаючи держзраду", написав прокремлівський журналіст.

До слова, кілька днів тому білявка звільнилася з "Эха Москвы" і заявила, що створюватиме своє власне ЗМІ.

Нагадаємо, Рябцеву вважали "фавориткою" шеф-редактора Олексія Венедиктова. Привілейований статус дівчини спровокував низку гучних звільнень на радіостанції ще у травні. Зокрема, засновник "Эхо Москвы" Сергій Корзун покинув своє місце роботи через "смерть мозку" радіостанції після публікації текстів Рябцевої на сайті.

Читайте також: Журналісти з'ясували ім'я автора фейсбучних опусів Віктора Балоги (документ)