Київ
14 грудня 2015
Завтра у Києві стартує набір до першого рибного патруля
Збір анкет триватиме 30 днів.
news-image

Завтра, 15 грудня  Держрибагентство розпочинає прийом анкет до рибного патруля міста  Києва та Київської області, передає «Є!»  із посиланням на прес-службу Держрибагентства.

Збір анкет триватиме 30 днів.

Рибні патрульні отримають змогу працювати у рибоохоронній службі якісно іншого ґатунку,  пройти сучасну професійну підготовку та отримувати гідну заробітну платню.

До рибного патруля запрошують як чоловіків, так і  жінок, з вищою освітою, задовільним рівнем здоров’я та фізичної підготовки. Перевагу отримають проактивні кандидати, які мають бажання долучитися до реформування галузі.

Як зазначив голова Держрибагентства Ярема Ковалів, що "головною проблемою рибінспекції, яка була ліквідована, були хабарництво та корумпованість".

Тому при наборі у новий рибний патруль чекаємо патріотів з повним неприйняттям корупції та щирим бажанням відродити галузь, - сказав Ярема Ковалів.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі претенденти, перш за все, мають заповнити онлайн-анкету, що вже доступна на сайті відомства, або власноруч заповнити паперову версію і подати її особисто до кадрової комісії, починаючи з 15 грудня.

Повний пакет документів,  можна подати до 15 січня, інформація щодо графіка роботи комісії та інші деталі конкурсу будуть доступні на сайті Держрибагентства з 15 грудня. 

Відбір включає  4 етапи: психологічне тестування, перевірка  фізичної підготовки, в тому числі і плавання, медичне обстеження. Також буде співбесіда з  кадровою комісією у складі представників Держрибагентства, Мінагрополітики,  психологів, а також незалежних HR-спеціалістів.

Після проходження конкурсу майбутні рибні патрульні розпочнуть навчання.  Підготовчий курс включає основи іхтіології та гідрології, профільне законодавство, володіння зброєю, керування плавзасобами, дронами та іншим технічним оснащенням, а також фізичну підготовку.

По завершенні патрульних чекають іспити. 

Проект запуску служби у Києві та області є пілотним, найближчим часом його досвід буде використано в масштабах всієї країни. 

Читайте також: У Запоріжжі родина сварила суп із "сіллю", знайденою на смітнику - померла дитина