Події
14 грудня 2015
Горлівські окупанти зізналися, що бойовики захопили школу та спростували брехню пропагандистів
На сайті горлівської окупаційної адміністрації розмістили звіт СММ ОБСЄ, в якому розкрита брехня російської журналістики.
news-image

Як повідомляє «Є!», представники СММ ОБСЄ приїхали до Зайцевого, щоб перевірити інформацію про обстріл ЗСУ школи у місті, але працівники міжнародної місії виявили, що школа була захоплена бойовиками.

"У підконтрольній "ДНР" частині Зайцевого СММ знову відвідала школу приблизно в 1,5 км від місця загибелі жінки від кульових поранень 4 грудня. СММ зазначила присутність збройних членів "ДНР" всередині школи та свідоцтва того, що вони там були розквартировані, а також зберігаються там боєприпаси різного калібру, легке озброєння і стрілецьку зброю. Траншея, глибиною 1,5 метри, з'єднувала школу і блокпост "ДНР", що знаходиться поблизу. У школі не було вчителів та учнів. Спостерігачі не побачили підручників, наочних посібників або будь-яких інших свідчень того, що школа використовується в цілях навчання. Жителі розповіли спостерігачам СММ, що ця школа не працює", - зазначили представники ОБСЄ у звіті.

То ж виявляється, що усі повідомлення пропагандистів РФ про обстріляну українцями школу, в якій навчаються діти, виявилися фейком, а спростували цю інформацію самі ж терористи.

Читайте також: Нетверезий бойовик посварився з сусідкою та кинув до її квартири гранату