Суспільство
15 грудня 2015
У Керчі замалювали останнє графіті з Путіним
У центрі Керчі не залишилося жодного графіті із зображенням президента Росії Володимира Путіна
news-image

Як повідомляє проект Радіо Свобода «Крим. Реалії», останній великий портрет на стіні занедбаного літнього кінотеатру в районі міської набережної, в кінці листопада розмальований невідомими, комунальні служби зафарбували у коричневе, як і всі інші, пише «Є!».

Таким чином, це вже третя пофарбована цим кольором стіна в центрі кримського міста, де раніше на фоні місцевих пам’яток був зображений російський президент. Графіті на набережній було популярним місцем серед городян і приїжджих: тут часто можна було бачити людей, які фотографувалися.

Графіті із зображенням Путіна в Керчі з’явилися цього літа. Авторами портретів, як повідомляла місцева «влада», стали молоді керченські і московські художники.

Однак протягом осені графіті почергово розмальовували невідомі: на одному з них Путіну домалювали свастику, окуляри і вусики, як у Гітлера, інші обписали синьою фарбою і нецензурними словами.

Наприкінці листопада «поліція» затримала студентів, які, як повідомлялося, дали свідчення. Проте вже через кілька днів після цього було розмальоване графіті з Путіним на набережній.

Інформації про те, чи будуть відновлені зображення, від міської «влади» поки що не було.

Читайте також: В окупованому Криму знову зіпсували графіті Путіна (ФОТО)