Події
15 грудня 2015
На Донбасі воює російський офіцер, причетний до розстрілу вірменської сім'ї в Гюмрі - розвідка
У ході розвідувальних заходів встановлено особу полковника Збройних сил Росії, який бере участь в озброєному конфлікті на Донбасі.
news-image

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки України, передає «Є!».

Встановлено особистість командира 2 окремої мотострілецької бригади 2 АК Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ – полковника Нєфьодова. За наявною інформацією, ним виявився полковник ЗС РФ Рузинський Андрій Юрійович, - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, попереднім місцем служби полковника Рузинського А.Ю. був контингент ЗС РФ на території Вірменії (м.Гюмрі). Перебуваючи на посаді командира 102 військової бази ЗС РФ (Гюмрі) Рузинський А.Ю. провокував загострення азербайджано-вірменського конфлікту, заявляв про необхідність силового вирішення Нагірно-Карабаського конфлікту та, зокрема, був особисто причетний до ситуації із розстрілом військовослужбовцями його частини вірменської родини.

На сьогодні полковник Рузинський А.Ю. за досягнуті високі показники у своїй злочинній діяльності на Сході України розглядається командуванням ЗС РФ на посаду начальника штабу 2 АК.

Ціна кар’єри полковника Рузинського А.Ю. та схожих на нього російських шовіністів – це життя ні в чому невинних українців, горе та страждання мирного населення багатонаціонального Донбасу, - зазначено прес-службою ГУР.
Читайте також: Горлівський терорист "Бєс" завів у засідку 86 росіян-окупантів (ВІДЕО)