Події
16 грудня 2015
Вночі у Дніпропетровську горіла автозаправка: «Шевроле» наїхав на ємність з газом (фото)
Внаслідок пожежі знищені дві автівки.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, 16 грудня, о 03:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на газозаправній станції по вулиці Набережна Заводська в Новокодацькому (Ленінському) районі міста Дніпропетровськ, передає «Є!».

На місці події з’ясовано, що автомобіль марки «Шевроле» здійснив наїзд на ємність з газом на території автогазозаправної станції (АГЗС). Відбулася розгерметизація ємності, внаслідок чого виникла пожежа площею 50 кв. м.

О 04:39 пожежу ліквідовано. Було задіяно 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу ГУ ДСНС області.  

Під час ліквідації пожежі відділеннями ДСНС врятовано двох чоловіків з розташованої поруч будівлі шиномонтажу: працівника шиномонтажу, 1983 року народження, та його знайомого, 1973 року народження. Врятованих передано до карети швидкої допомоги. Від госпіталізації чоловіки відмовились.

Вогнем знищено будівлю операторської та обладнання АГЗС (власник встановлюється), два легкових автомобіля («Шевроле АВЕО» та ВАЗ 2101), пошкоджено ємність заправної станції на загальній площі 50 кв. м.  

Загиблих та травмованих не має.