Події
16 грудня 2015
Деканоїдзе повідомила, що США допоможуть у розвитку Нацполіції України
Про це глава Національної поліції України розповіла після виступу в експертному центрі "Атлантична рада" у Вашингтоні.
news-image

Під час робочого візиту до США Хатія Деканоідзе презентувала вже виконану роботу, також було обговорено плани розвитку і можливостей для зміцнення співпраці України в цьому напрямку, передає «Є!» із посиланням на прес-службу ГУНП.

Хатія Деканоідзе підкреслила, що США надали виняткову підтримку у створенні нової патрульної поліції. Зараз, за її словами, постають не менш об'ємні завдання, і для цього потрібна подальша серйозна підтримка з боку партнерів.

Глава Нацполіції підкреслила, що мова йде про не тільки про фінансову допомогу, але і технічну підтримку, а також навчання українських поліцейських, зокрема й інструкторів.

Нагадаємо, в рамках робочого візиту до Сполучених Штатів Америки глава Національної поліції України зустрілася із представниками DEA, ІСІТАР, а також із керівництвом Міжнародної асоціації шефів поліції, до якої найближчим часом планує вступити й Україна.

Вже сьогодні глава Нацполіції прибуде до Канади, де також буде спілкуватися з представниками влади про реформи та перспективи розвитку Нацполіції.

Читайте також: "No science - no future" - під Адміністрацією президента протестують науковці