Київ
17 грудня 2015
У Києві починається реєстрація на другий семестр безкоштовних курсів Capital English
У рамках першого пілотного семестру Capital English 3 тис мешканців столиці отримали можливість безкоштовно вивчати англійську мову.
news-image

17 грудня 2015 року розпочнеться реєстрація на участь у другому семестрі проекту CAPITAL ENGLISH, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Зареєструватись можуть усі охочі, яким виповнилось 18 років. Детальна інформація про Проект, умови участі та процес відбору студентів, що навчатимуться в другому семестрі, – на офіційному веб-сайті Проекту, а також на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, що в рамках першого пілотного семестру Capital English 3 000 мешканців столиці отримали можливість безкоштовно вивчати англійську мову впродовж більш ніж 2 місяців. Окрім регулярних занять у класах з викладачами, студенти спілкувались з носіями мови під час зустрічей розмовного клубу. Апліканти, які не потрапили на заняття в рамках першого семестру, отримали доступ до ексклюзивних онлайн-уроків з англійської мови.

Як і у випадку першого семестру, другий буде проводитись за навчальною програмою, що відповідає рівням А­1 та А­2 за загальноприйнятою європейською системою.

За результатами відбору 3000 аплікантів стануть студентами другого семестру Проекту Capital English.

Географію локацій проведення безкоштовних курсів буде збережено – заняття проходитимуть у кожному з 10 районів міста Києва.

Як і раніше, жодна гривня платників податків не витрачена на цей Проект.

Читайте також: Зеленбудівці похвалилися ілюмінацією новорічних композицій на Співочому полі (фото)