31 грудня в прокаті стартує українсько-грузинська комедійна мелодрама «Тепер я буду любити тебе» (відео)
22 грудня у кінотеатрі "Сінема Сіті" відбудеться прем’єрний показ фільму.
news-image

31 грудня 2015 року, напередодні Нового року, в українському прокаті стартує українсько-грузинський проект – романтична комедійна мелодрама «Тепер я буду любити тебе», передає «Є!» із посиланням на відділ мистецтв Департаменту культури КМДА.

Фільм знято заслуженим діячем мистецтв України Романом Ширманом за власним оригінальним сценарієм. Головні ролі у фільмі виконали народні артисти України Богдан Бенюк та Ольга Сумська, а також молоді українські та грузинські актори Кристина Кісельова, Аріна Анпілогова та Георгій Маскарашвілі. 

Синопсис фільму:

Головний герой фільму, Мішель - модний ресторатор, успішний бізнесмен і людина в розквіті сил. Здається, удача посміхається йому скрізь і завжди. Раптом на Різдво його життя перевертається догори дригом - красуня-дружина йде до іншого... Саме тоді починається закручена колізія цієї дивовижної романтичної історії. Випадкове знайомство з дівчиною, у якої зараз теж проблеми у коханні, змушує Мішеля задуматися: це фортуна або може чийсь хитромудрий план. Їхні історії переплітаються, доля продовжує іронізувати, а любов грає з ними і веде за своїм власним сценарієм. На новорічні свята час повірити в справжні дива.

22 грудня ц. р. о 20.00 у кінотеатрі "Сінема Сіті" відбудеться прем’єрний показ фільму, перед початком якого заплановано спілкування представників ЗМІ з акторами та членами творчої групи фільму.