Події
18 грудня 2015
Росія планує прийняти нові санкції проти Туреччини наступного тижня
Розширення санкцій торкнеться імпорту будівельних, туристичних та готельних послуг.
news-image

Уряд Росії наступного тижня, 21-27 грудня, може підписати постанову про розширення списку санкцій щодо Туреччини.

Про це в п'ятницю, 18 грудня, повідомляє ТАРС з посиланням на неназване джерело в Міністерстві економічного розвитку, передає «Є!».

Ми прогнозуємо прийняття цієї постанови на наступному тижні, хоча, виходячи з консультацій політичних, воно може бути відкладено, - наводить агентство слова джерела.

Але, за словами співрозмовника ТАРС, постанова про розширення санкцій може бути прийняте до Нового року, у випадку, якщо його не підпишуть наступного тижня.

Передбачається, що новий проект санкцій буде містити список видів робіт і послуг, які будуть заборонені в Росії для реалізації турецькими юридичними особами. Розширення санкцій торкнеться імпорту будівельних, туристичних та готельних послуг.

Нагадаємо, 30 листопада російський уряд ввів економічні санкції відносно Туреччини, через погіршення відносин між країнами після інциденту з літаком Су-24. Під заборону потрапили деякі турецькі продукти, зокрема фрукти і овочі. Також були припинені програми економічного співробітництва, і була введена заборона на наймання турецьких громадян на роботу.

Читайте також: Туреччина може ввести санкції проти Росії у відповідь