Суспільство
18 грудня 2015
Журналісти висловились з приводу Дня Святого Миколая у парламенті
Організацію свята розкритикували вщент.
news-image

Журналісти, які 18 грудня були присутні у ложі преси під час святкування Дня Святого Миколая у Верховній Раді, вельми негативно висловились з приводу організації заходу. Відповідні дописи працівники ЗМІ зробили у Facebook, повідомляє «Є!».

Богдан Кутєпов, журналіст Громадського ТБ, який зафільмував усе свято від початку до кінця, розкритикував російськомовних аніматорів, які проводили усім набридлі конкурси. Він зазначив, що деякі діти героїв, загиблих у зоні АТО, були втомленими, бо усю ніч здалеку їхали на це свято. 

"Якби не гарненькі вишиванки, в які були вбрані діти, та ялинка в центрі зали, важко здогадатися, що це Свято Миколая", - зазначив Кутєпов.

Підтримала колегу й журналіст Тетяна Даниленко. Вона наголосила, що у таке свято та ще й з дітьми полеглих воїнів АТО, здається, неможливо було зробити погане дійство. Але організаторам заходу у парламенті це вдалося.

"Здавалося б, неможливо перетворити все на вульгарну "йолку", але коли за справу беруться істинні жлоби...", - резюмувала свій допис Даниленко.