Світ
21 грудня 2015
"Ванга ніколи не говорила про Третю світову війну" - у Болгарії запатентували пророцтва Ванги
Відтепер всі вигадки, поширювані від імені Ванги, будуть приводом для судового переслідування.
news-image

Неурядова громадська організація Фонд "Ванги" отримала офіційне право говорити про життя та передрікання знаменитої віщунки, передає «Є!» із посиланням на Делфі.

Напередодні нового року від патентного відомства ми отримали офіційне свідоцтво про те, що фонд" Ванга "має виключні права інформувати громадськість про подробиці життя Ванги та її прогнози. Всі вигадки, поширювані від імені Ванги різними виданнями, будуть приводом для судового переслідування, - повідомив журналістам президент фонду - адвокат Іван Драмов.
Ми розчаровані тим, що деякими людьми, які представляються близькими пророчиці, постійно поширюються різні "передбачення ", що нічого спільного не мають зі словами, сказаними Вангой, - зазначив він.

Драмів підкреслив, що Ванга ніколи не говорила, наприклад, про Третю світову війну і про майбутні світові катаклізми. За його словами, "вона навіть при особистих зустрічах із звичайними людьми уникала прогнозувати смерть або сімейні неприємності. Вона передбачала тільки добрі події, які повинні були статися в майбутньому".

Читайте також: Новозеландський серфінгіст врятував життя спадкоємцю данського престолу