Події
22 грудня 2015
Генпрокуратура РФ візметься за уряд Аксьонова в Криму
Глава уряду Росії Дмитро Медведєв доручив Генпрокуратурі розібратися в ситуації навколо витрачання коштів окупаційним урядом Криму.
news-image

Гроші були виділені на федерально-цільову програму «Соціально-економічний розвиток Криму і Севастополя до 2020 року», повідомляє «Є!» з посиланням на російські агенції.

У вересні було дано доручення провести службове розслідування з причини затримки витрачання коштів. І зараз за дорученням голови уряду Прийнято Рішення посилити цю комісію, ЩОБ У складі Були не тільки Мінфін і Мінекономрозвитку, але і генеральна прокуратура, - сказав після наради у Медведєва віце-прем'єр Дмитро Козак, передає« Інтерфакс».
Така комісія виїде на місце, розбереться і прийме об'єктивне рішення, - додав Козак.

Він пояснив, що Мінекономрозвитку і Мінфін вже представили результати проведеного ними розгляду, проте цим відомствам не вдалося в повному обсязі виконати поставлене перед ними завдання.

Віце-прем'єр при цьому запевнив, що про відставки у вищому керівництві регіону мови поки не йде.

Нагадаємо, раніше глава окупаційного уряду Криму Сергій Аксьонов заявив, що з передбачених федеральним бюджетом на 2015 рік коштів на реалізацію ФЦП з розвитку Криму республіці "досі не було перераховано ні копійки".

Читайте також: Аксьонов образився на Путіна: "Обіцяли 15 мільярдів, а не дали нічого"