Події
22 грудня 2015
Нардеп вимагає від ГПУ і СБУ "розібратись з сепаратистом Медведчуком" (документ)
Народний депутат Андрій Левус звернувся із заявою до правоохоронців з вимогою розслідувати сепаратистську діяльність Віктора Медведчука.
news-image

Про це депутат написав у своєму Фейсбуці, передає «Є!».

Звернувся до правоохоронців з вимогою розслідувати причетність Віктора Медведчука до організації сепаратистських з’їздів в Харкові, Запоріжжі, Одесі та Дніпропетровську, - повідомив Андрій Левус.

Він стверджує, що "так звані форуми за «спец. статус» регіонів проводяться членами команди Медведчука та керівниками його антиукраїнської мережі «Український вибір».

Нардепа обурює, що сам "сепаратист Медведчук ще й веде перемовини з іншими сепаратистами на Сході.

Це є нонсенс. Сепаратист з сепаратистом про щось домовляється, при тому, ніби відстоює інтереси України в цьому процесі. Сам Медведчук не приховує своїх намірів розколоти країну, але називає це «федералізацією», - зазначає він.

Левус заявляє, що  "дії Віктора Медведчука становлять пряму загрозу національній безпеці України", тому вимагає від МВС, ГПУ і СБУ розслідувати діяльність Віктора Медведчука.

Він також розмістив посиланням на петицію до Президента України з вимогою "відсторонити кума Путіна від переговорного процесу та дати доручення ГПУ та СБУ розібратись з сепаратистом Медведчуком" і попросив усіх небайдужих підписатись під нею.

Читайте також: Спроба створити чергову фейкову республіку провалилася