Політика
22 грудня 2015
Адвокати Арбузова запевняють, що він криштально чистий
Адвокати колишнього віце-прем'єра Сергія Арбузова переконують, що правоохоронні органи Латвії не арештовували його рахунків.
news-image

Про це адвокати Юрій Глотов та Сергій Ковальов заявили у вівторок в Києві, передає «Є!» з посиланням на "Українську правду".

Рік тому у вересні ГПУ повідомила, що правоохоронні органи Латвії заарештували 49,3 мільйони доларів на рахунках банків нашого клієнта. Однак такого провадження не існує, - сказав Глотов.

Він повідомив, що захисники Арбузова направили запити до правоохоронних органів і банків Латвії, де йдеться, що жодних арештів щодо Арбузова не відбувалося і рахунків у нього в цій країні немає.

Ми будемо вимагати в ГПУ спростувати цю інформацію і щоб прокуратура перестала розповсюджувати інформацію, яка не відповідає дійсності, - зазначив Глотов.

Між тим вони адвокати також запевнили, що ані їх, ані їхнього клієнта не консультує колишній заступник глави Адміністрації президента Андрій Портнов.

Як повідомлялося, раніше Генеральна прокуратура отримала підробний лист начебто від імені МЗС Німеччини з закликом припинити "політичне" переслідування екс-віце-прем'єра Сергія Арбузова. Повідомлення про те, що МЗС Німеччини "офіційно попросив ГПУ дати Арбузову спокій" з'явилися у низці ЗМІ 17 грудня. Вони публікувалися з посиланням на неназване джерело у Генпрокуратурі. Як відомо, Генеральна прокуратура завела справу про незаконне збагачення екс-віце-прем'єра Сергія Арбузова.

Як повідомлялося, раніше Генеральна прокуратура отримала підробний листначебто від імені МЗС Німеччини з закликом припинити "політичне" переслідування екс-віце-прем'єра Сергія Арбузова.

Повідомлення про те, що МЗС Німеччини "офіційно попросив ГПУ дати Арбузову спокій" з'явилися у низці ЗМІ 17 грудня. Вони публікувалися з посиланням на неназване джерело у Генпрокуратурі.

Як відомо, Генеральна прокуратура завела справу про незаконне збагачення екс-віце-прем'єра Сергія Арбузова.

Читайте також: На рахунках Януковича та його оточення заарештували 280 мільйонів доларів