Визначили найкращу модель 2015 року
Стали відомі імена переможців Model of the Year (MOTY) Industry Awards.
news-image

Стали відомі імена переможців Model of the Year (MOTY) Industry Awards.

В ході голосування стали відомі найкращі моделі 2015 року, яких нагородили премією, організованою спеціалізованим порталом Models в різних категоріях. У голосуванні брали участь більше 250 авторитетних членів журі - відомі дизайнери, візажисти, стилісти, кастинг-директори, а також редакція порталу.

У 2015 році найбільшою популярністю у фешн-індустрії користувалася «свіжа кров» - нові обличчя і нові таланти. Зокрема, звання Моделі року дісталося німецькый топ-моделі Анні Еверс, яка встигла завоювати визнання в індустрії моди.

 

Анна Еверс стала кращою моделлю року

Крім того, премією була нагороджена модель Джіджі Хадід. Одна з найбільш затребуваних моделей планети була визнана Моделлю року за версією читачів порталу Models.

Джіджі Хадід перемогла в категорії Вибір читачів

На другій позиції в категорії Вибір читачів розташувалася популярна американська модель Кендалл Дженнер, яка раніше очолила рейтинг найбільш популярних топ-моделей 2015 року в сервісі мікроблогів Tumblr.

Кендалл Дженнер також відзначили премією

Премією була відзначена відома співачка Ріанна, яка перемогла в номінації Краща модель-знаменитість, за версією авторитетного журі. У свою чергу, в категорії Краща модель-знаменитість, за версією читачів перемогла британська модель і актриса Кара Делевінь.


 

Читайте також: У різдвяному кліпі Victoria’s Secret з'явились янголи(відео)