26 грудня 2015
7 ідей тематичних новорічних вечірок
Відсвяткуйте цю новорічну ніч оригинально, влаштуйте тематичну вечірку, яка надовго запам'ятається вам та вашим друзям.
news-image

Чи задумувалися ви над тим, що новорічну ніч можна відсвяткувати не просто сидячи за столом із шампанським та обов'язковим салатом олів'є? Кожного року багатьом хочеться створити справжнє свято, незабутню вечірку, але коли доходить до справи, то святкування влаштовується по стандартному шаблону. «Є!» підкаже, як зробити свято оригінальним, щоб кожен готувався до нього та з нетерпінням чекав. Ось вам сім чудових ідей для тематичних новорічних вечірок.

1. Вечірка бажань

Новорічна ніч допомагає виконати найзаповітніші бажання, учасники вечірки можуть показати свої мрії за допомогою костюму. Наприклад, якщо дівчина мріє вийти заміж, нехай одягнеться нареченою, якщо ваша подруга хоче стати вегетаріанкою, нехай вибере костюм якогось овоча або рослини. Якщо хтось хоче поїхати відпочивати в теплі краї, то може одягнутися в шорти і кольорову сорочку з коротким рукавом. Це буде не тільки весело, але й допоможе вам і вашим друзям досягти бажаної мети в наступаючому році.

2. Дискотека майбутнього

Звичайна дискотека - це банально, а от дискотека в стилі майбутнього - інша справа. Тим більше що будь-яка зустріч Нового Року - це зустріч чогось нового, майбутнього. Щоб зробити вашу вечірку футуристичною, прикрасьте стіл у такому ж стилі, наприклад, печиво, кекс або солодке частування помістіть в металеві формочки геометричних фігур.

Попросіть, щоб ваші гості прийшли в нарядах «з майбутнього». В цілому, у вас повинна вийти вечірка та дискотека зі світлодіодними вогнями, блиском і сучасним декором в стилі «Хай-тек».

Срібні, сірі та чорні блискучі наряди, одяг зі шкіри, можуть бути доповнені великими ювелірними аксесуарами і вставками. А якщо вам потрібен приклад - зверніть увагу на вбрання Леді Гага.

3. Кольорова вечірка

Щоб влаштувати цікаву вечірку, домовтеся, щоб усі гості прийшли в одязі однакового кольору. Наступний 2016 рік буде роком Вогняної Мавпи, тому актуальними будуть червоний, помаранчевий або жовтий кольори.

4. Китайська вечірка

Влаштувати китайську вечірку досить просто, зараз у магазинах, де продаються всілякі сувеніри фен-шуй, можна придбати паперових китайських драконів, паперові круглі "ліхтарики"-декор та безліч усього, що допоможе створити китайський стиль. Гості нехай прийдуть у халатах-кімоно, дівчата мають зробити китайські зачіски та макіяж. Опівночі можна випустити в небо багато "китайських повітряних ліхтариків".

5. Вечірка в стилі агента 007 Джеймса Бонда

Новий Рік в стилі секретного агента 007 Джеймса Бонда буде виглядати дуже ефектно. Всі чоловіки повинні бути в костюмах або смокінгах, а їх супутниці - у вечірніх сукнях. Ваша вечірка повинна бути «Секретної місією», а ваші гості - агентами. Створіть шикарну барну стійку, де фірмовими напоями мають стати «мартіні» і «бурбон». Крім цього, придумайте різноманітні коктейлі і прохолодні напої, які ваші гості можуть спробувати вперше.
Влаштуйте казино для гостей, щоб грати до ранку в азартні ігри.

6. Романтична вечірка

Якщо ви плануєте зустрічати Новий рік невеликою компанією, де не буде одиноких, а лише закохані пари, можна створити романтичну вечірку. Вечір можна провести без світла при запалених свічках, які треба розставити у підсвічниках по всій кімнаті та столу. Поміж тарілок зі стравами розсипте пелюстки троянд. Обов'язково потанцюйте по парам під романтичну музику. Можна влаштувати цікаву гру в "пляшечку", але не на поцілунки, а на відповіді на запитання, які стосуються кохання. Той, на кого вказала пляшка має чесно відповісти на запитання того, хто її крутив. 

7. Вечірка-фотосесія

Всі ми любимо фотографуватися, особливо в Новий Рік. Створіть у кімнаті невелику фотостудію, використовуючи білі чи будь-які однотонні простирадла чи штори, новорічну ялинку і прості новорічні аксесуари: маски, мішуру, хлопавки, бенгальські вогні. Звичайно ж, така вечірка вийде, якщо у вас або у когось із друзів є професійний фотоапарат. 

Тепер ви знаєте, як можна відсвяткувати Новий рік зовсім не банально, а захоплююче та цікаво, щоб вечірка дійсно запам'яталася, як один із найяскравіших моментів у житті.

Наступного разу ми розкажемо вам, куди піти розважитися на новорічні свята у Львові.

Нагадаємо, що ми вам уже розповідали куди поїхати на Новий рік в Україні.