Суспільство
23 грудня 2015
Сина олігарха, що вбив свою матір, помістили у спецпалату через загрозу самогубства
Єгор Сосин буде перебувати під цілодобовим відеоспостереженням.
news-image

19-річний Єгор Сосін, який підозрюється у жорстокому вбивстві своєї матері в готелі «Корстон» в Татарстані, переведений в окрему палату з цілодобовим відеоспостереженням через побоювання, що він може зважитися на самогубство, передає «Є!» із посиланням на Известия.

До таких заходів довелося вдатися через побоювання, що Єгор може зважитися накласти на себе руки, - повідомило джерело в правоохоронних органах.

Зараз син засновника мережі магазинів «Старий Хоттабич» і акціонера OBI Ігоря Сосина проходить курс лікування при тюремній лікарні колонії № 2 ФСВП Росії по Татарстану. Юнак проходить лікування в психіатричному відділенні за власним бажанням, звернувшись до фахівців зі скаргами на слабкість і сильні головні болі.

За підсумками медичного обстеження лікарі діагностували у Єгора сильний депресивний синдром і стійку наркозалежність через тривале вживання психотропних речовин.

10 грудня Єгора привезла в Казань його мати Анастасія для того, щоб помістити на лікування в диспансер від наркологічної залежності. Увечері сусіди почули в номері, де зупинилися Єгор з матір'ю, шум і крики про допомогу. Поліцейські, що прибули на місце події, виявили Анастасію в калюжі крові з проламаним черепом, задушену дротом від зарядного пристрою.

Молодий чоловік заявив, що не пам'ятає моменту вбивства, так як вживав незадовго до інциденту невідомі таблетки, запропоновані матір'ю.

Читайте також: У Львові загорівся трамвай, знищено кабіну водія