Світ
23 грудня 2015
На організаторів "Міс Всесвіту" подають до суду за моральну шкоду колумбійцям
Представники адвокатської фірми висловили думку, що всім 40 мільйонам громадянам Колумбії було завдано моральну шкоду.
news-image

Колумбійська адвокатська фірма заявила про намір подати позов від імені всіх громадян країни за нанесення моральної шкоди організаторами фіналу конкурсу "Міс Всесвіт", які помилково оголосили переможницею представницю Колумбії Аріадну Гутьєррес, передає «Є!».

Корона - набуте право, якого не можна позбавити. На даний момент ми складаємо позов ..., - йдеться в повідомленні адвокатської контори De la Espriella Lawyers Enterprise в Twitter.

Представники фірми висловили думку, що всім 40 мільйонам громадянам Колумбії було завдано моральну шкоду, розмір якого "просто неоціненний". При цьому вони заявили про нібито наявні докази причетності до скандалу колишнього власника конкурсу, претендента на посаду президента США Дональда Трампа.

Фінал конкурсу "Міс Всесвіт" відбувся 21 грудня в Лас-Вегасі. Перемогу здобула 26-річна філіппінка Піа Алонсо Вуртцбах. Однак вона не відразу отримала корону. Спочатку її наділи на голову міс Колумбії Аріадни Гутьєррес, але потім ведучий зізнався, що неправильно прочитав картку із ім'ям переможниці. Колумбійка раділа протягом двох хвилин, перш ніж Стів Харві усвідомив свою помилку. З'ясувалося, що Гутьєррес посіла лише друге місце.

Президент Колумбії Хуан Мануель Сантос заявив, що країна пишається Аріадною, якій спочатку вручили корону.

Для нас залишиться наша міс Всесвіт! - написав він на своїй сторінці в Twitter.

Сам Трамп також прокоментував скандал у фіналі "Міс Всесвіт", заявивши, що "при ньому б такого не трапилося".

Читайте також: В Олімпійському містечку щодня проходитимуть безплатні заняття з хокею та фігурного катання