Події
23 грудня 2015
Яхта покійного головного пропагандиста Росії "застрягла" в Австралії
Її вартість на ринку нині котирується в межах 50 мільйонів доларів.
news-image

Колишній керівник холдингу "Газпром-Медіа" і екс-міністр друку РФ Михайло Лесин, похований у середині листопада в Лос-Анджелесі, незадовго до своєї смерті розпорядився відправити на ремонт свою яхту, вартість якої оцінюється в 50 мільйонів доларів. Тепер судно, доставлене ще у вересні в док австралійського міста Брісбен, знаходиться в порту в очікуванні рішення про те, кому дістануться активи покійного Лесина, пише The Courier Mail, повідомляє «Є!».

Мова йде про 55-метрову яхту класу люкс Serenity, яка була відправлена ​​на сервісне обслуговування в австралійську компанію Rivergate Marina and Shipyard. Як стало відомо журналістам, судно було готове до відплиття через кілька днів після смерті Лесина. Однак тепер майбутнє яхти залишається туманним.

За інформацією видання, на яхті розташовані шість кают на чотирьох палубах, розраховані на 12 гостей, басейн, спа, сауна, джакузі та кімната для масажу. При обробці інтер'єру були використані 11 видів мармуру, і зроблені на замовлення прикраси зі скла. Стелю каюти самого Лесина прикрашає "зоряне небо з пухнастими хмарами".

Як пояснили журналістам фахівці з Брісбена, вартість такої яхти на ринку нині котирується в межах 50 мільйонів доларів.