Суспільство
24 грудня 2015
"Так, я сказала одного разу, що Крим ніколи не був Україною" - Бльоданс прокоментувала своє ім'я у "чорному списку"
Актриса зазначила, що не відмовляється від своїх слів.
news-image

Як відомо, Міністерство культури України доповнило список осіб, що представляють загрозу національній безпеці країни, передає  «Є!».
В оновленому списку - 83 російських артиста, серед яких опинилась і колишня актриса одеської комік-трупи «Маски-шоу» Евеліна Бльоданс, яка вже 10 років проживає в Москві.
За іронією долі, звістка про оновлений "чорний" список застала Бльоданс в Одесі - тут вона проводить час з друзями з «Масок» і відпочиває в готелі біля моря.
У бесіді з журналістом «Комсомольської правди в Україні» Бльоданс відзначила, що ця новина її засмутила, адже в Україні у неї багато друзів і родичів, так як більшу частину життя вона прожила в Одесі.

При цьому актриса зізналася, що не тямить нічого в політиці, хоча одного разу висловилася, про те, що Крим ніколи не був українським.

Я прожила в Одесі величезну частину свого життя - там у мене був чоловік, свекруха. В Україні проживають мої близькі і далекі родичі. Я, як і раніше не поділяю, де Україна, а де Росія. Я «чайник» в політиці і не розумію, що відбувається. Біжу, як конячка зашорена, не дивлячись по сторонах, і займаюся важливими для мене справами - допомагаю дітям із синдромом Дауна, знедоленим і слабким.

Так, я сказала одного разу, що Крим ніколи не був Україною - так я від своїх слів і не відмовляюся. Я народилася в Криму, закінчила там школу, і ні для кого не секрет, що українською мовою в Криму розмовляли одиниці. У політиці «кримнаш-кримненаш» я взагалі нічого не тямлю, і я туди не лізу. Я людина світу і ніколи не виступала на чиєї б то не було стороні. А якщо раптом комусь у голову стукнуло внести мене в «чорний» список - так тому і бути. Я ж цього не в силах змінити, - розповіла Евеліна Бльоданс.

Читайте також: "При мені такого не було!" - Москаль прокоментував здачу Комінтернового бойовикам