Ведучий пояснив, чому сплутав переможниць "Міс Всесвіт"
Стів Харві винуватить у всьому дизайнерів.
news-image

Ведучий найголовнішого у світі шоу красунь "Міс Всесвіт" Стів Харві, який переплутав переможницю, чим спричинив дуже конфузну ситуацію, звинуватив у своєму промаху дизайнерів, повідомляє «Є!» з посиланням на американські ЗМІ.

Стів Харві зауважив, що набагато кращий дизайн листівки міг би врятував багатьох людей від душевного болю. Ведучий зауважив, що дизайнери розмістили переможницю у правому нижньому кутку, що й призвело до помилки. Зазвичай там, за словами Харві, розташовують рекламу.

Харві наголосив, що існує певний порядок розміщення інформації на інструкції для ведучого. У даному випадку він був порушений.

Нагадаємо, оголошення результатів на церемонії у Лас-Вегасі обернулося скандалом: ведучий конкурсу спершу помилково назвав королевою колумбійку Аріадну Гуттіерес. Насправді переможницею виявилась 26-річна представниця Філіппін Піа Алонсо Вуртцбах.

Колумбійська адвокатська фірма заявила про намір подати позов від імені всіх громадян країни за нанесення моральної шкоди організаторами фіналу конкурсу "Міс Всесвіт", які помилково оголосили переможницею представницю Колумбії