Політика
27 грудня 2015
На передовій місцеві мешканці влаштували протест (відео)
Молодь висловила незадоволення діями української влади.
news-image

27 грудня майже на лінії зіткнення сторін конфлікту поблизу Станиці Луганської місцеві мешканці влаштували акцію протесту. Вони вимагали піклування про людей, які мешкають на окупованій території. Інформацію повідомив у Facebook волонтер Роман Доник, він розмістив і посилання на відповідне відео, передає «Є!».

Один з активістів виступив від імені усіх протестувальників. Він наголосив, що Гуманітарно-логістичний центр, який нещодавно був створений у Станиці Луганській, не надає мешканцям окупованої території жодної допомоги. Чоловік, ім'я якого залишилось невідомим, зазначив, що українська влада не виказує жодного піклування про луганчан, хоча повинна.

Натомість молодий чоловік наголосив, що влада так званої республіки добре опікується інтересами мирних мешканців. Керівництво "ЛНР", за словами активіста, робить усе можливе. Якщо у республіці усе так добре, то навіщо їм ще піклування й з української сторони - чоловік не зазначив. Але протестом української допомоги вони наполегливо вимагали.