Суспільство
28 грудня 2015
"Не псуй своїм виглядом мені свято!" - на Одещині сепаратисти побили українського військового
У бійці з боку нападників приймали участь навіть жінки.
news-image

Український військовий, що пише під ніком Саша Янгол, на своїй сторінці у Фейсбуці розказав, як йому дісталося від сепаратистів на мирній Одещині, передає «Є!». Як зазначив військовий, сутичка трапилася у місті Котовську.

Хочу вибачитися перед усіма, хто запрошував мене на Новий рік. Не на цей раз. Лежу вдома: обличчя суцільна рана, побита голова, тіло - синець. Учора з другом, з яким давно не бачились, сиділи в кав'ярні, пили вино. Поряд святкували місцеві "сєпари". Винуватець "торжества" підійшов до мене і зажадав "Уй*** на*** не порть своим видом мне праздник!" Ми з другом вирішили піти, не робити ескалацію конфлікту. Але "сєпарам" цього виявилося замало, вони вибігли за нами на вулицю і накинулися на мене з криками: "Бандеровец, вон отсюда!" Таких свинячих озвірілих рил я ніколи в житті не бачив, навіть на війні на Сході. Відбивася скільки міг, але проти юрби більше 20 нелюдів у мене шансів не було. У бійці з їхнього боку приймали участь навіть жінки. Єдине радує: дуже добре запам'ятав кожного, хто махав руками і ногами у мій бік.

Висновок: хлопці, що зараз тримають у руках зброю на Сході, треба визначатися. Яку Україну ми захищаємо? Україну для цих "празднующих"? Може, справжня війна не на Сході? Може, спочатку тил треба зачистити від "сєпарів", бо інакше ми ніколи не переможемо там! Поки людина у війсковій формі буде псувати їм "празднік", поки "бандеровец вон отсюда"! - написав військовий.

Читайте також: Лавров заявив, що більшість політиків країн ЄС вважають помилкою протистояти Росії через Україну