Події
29 грудня 2015
У суд над російськими ГРУшниками адвокату Єрофєєва відмовилися виділяти охорону
Суд зазначив, що Соколовська не надала доказів, що її життю і здоров'ю щось загрожує.
news-image

Колегія Голосіївського районного суду Києва не задовольнила клопотання адвоката російського спецпризначенця Євгена Єрофєєва Оксани Соколовської про виділення їй охорони, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

У відповідній ухвалі суд зазначив, що Соколовська не надала доказів, що її життю і здоров'ю щось загрожує.

Суд зазначив, що порушення проти неї кримінального провадження не є підставою втручання Голосіївського суду в її правові відносини з прокуратурою. Тому клопотання було не задоволено.

Після цього суд перейшов до допиту чергового свідка у справі затриманих на Донбасі російських спецризначенців Олександра Александрова та Єрофєєва - полковника ЗСУ Віктора Ніколюка.

Як повідомлялося, 16 травня 2014 року сили АТО затримали в зоні бойових дій в Луганській області двох російських спецпризначенців - капітана Єрофєєва і сержанта Александрова. Під час допиту Єрофєєв зізнався, що очолював диверсійно-розвідувальну групу з 12 осіб, до складу якої входив Александров.

Наприкінці серпня досудове розслідування стосовно Єрофєєва і Александрова було завершено. Російські військовослужбовці обвинувачуються у вчиненні низки злочинів. У даний час Голосіївський райсуд Києва розглядає провадження проти них.

Читайте також: У "ЛНР" Кобзону вручили нагороду за внесок у розвиток "республіки" (фото)