31 грудня 2015
Руслана привітала українців із новорічними та різдвяними святами
Новорічне привітання Руслани.
news-image
Співачка та громадський діяч Руслана Лижичко привітала українців зі святами, вона закликає всіх бути добрішими і піклуватися один про одного, повідомляє «Є!».

2015 рік для Руслани став важким та насиченим подіями. Вона отримала нагороду "Жінка ІІІ тисячоліття". Також Руслана гастролювала за кордоном, даючи концерти для української діаспори. Співачка стала студенткою Американської музичної академії. Її визнали кращою співачкою серед переможців "Євробачення". Також Руслана закінчує роботу над новим альбомом, який вийде у світ у 2016 році.

"Я хочу привітати всіх українців з новорічними святами та побажати не здаватись, незважаючи ні на що! Наша країна зараз переживає нелегкі часи, але ми вже не раз доводили, що можемо все, коли ми разом! Я хочу побажати всім українцям зустріти Новий рік в родинному колі, в сімейному затишку, який притаманний нашій нації. Я хочу побажати міцного здоров’я нашим хлопцям з АТО та їх родинам. В цьому році ми зіштовхнулися з тим, що держава недостатньо допомагає родинам загиблих в АТО, але ж там є дітки, котрі потребують уваги та подарунків. Тому, я закликаю, давайте будемо добрішими, давайте розпочнемо допомагати та піклуватися один про одного. Давайте все погане залишимо в старому році, а в Новий рік візьмемо тільки добро, радість та любов", – ось такі слова привітання сказала Руслана.