Події
31 грудня 2015
У Маріуполі поліцейський застрелився в таксі
Чоловік жив і працював у Миколаєві.
news-image

Неподалік від Центрального ринку Маріуполя о 5:45 ранку 31 грудня був виявлений труп чоловіка. Про це повідомляє місцевий ресурс 0629, передає «Є!».

Повідомляється, що труп знаходився в автомобілі таксі марки ВАЗ "2112". За попередньої версією - чоловік сам вистрелив у себе. У прес-службі Маріупольського відділу поліції надали більш детальну інформацію. Загиблий виявився співробітником поліції з батальйону "Миколаїв".

Наряд поліції на місце пригоди викликав водій таксі. Він повідомив, що віз у салоні свого автомобіля чотирьох чоловіків. Коли проїжджали повз Центральний ринок, таксист почув постріл з вогнепальної зброї.

У поліції зазначили, що потерпілий приїхав до Маріуполя у службових справах. Зокрема він повинен був брати участь у охороні громадського порядку в місті. У вільний від роботи час лейтенант поліції 1986 року народження викликав таксі й прямував у своїх справах разом зі знайомими.

Що стало причиною самогубства - у поліції поки не повідомляють. Кримінальна справа відкрита за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.