Світ
31 грудня 2015
У центрі Дубая загорівся готель-хмарочос (фото, відео)
Рятувальники вже прибули на місце події і приступили до гасіння пожежі.
news-image

У центрі Дубая за кілька годин до настання Нового року загорівся хмарочос, в якому розташований один з головних міських готелів Address Downtown Hotel. Як повідомили в муніципалітеті еміратського мегаполісу, пожежні команди і рятувальники вже прибули на місце події і приступили до гасіння пожежі, передає агентство Reuters, пише «Є!».

За даними екстрених служб, роботу рятувальників ускладнює те, що в районі НП зібралися десятки тисяч відпочиваючих місцевих жителів і туристів. Агентство уточнює, що готель розташований в безпосередній близькості від найвищої у світі будівлі - башти Бурдж Халіфа, поруч з якою мешканці та гості Об'єднаних Арабських Еміратів традиційно зустрічають Новий рік.

Очевидці повідомляють, що вогонь піднімається практично на всю висоту багатоповерхової будови. Даних про причини загоряння, а також можливих постраждалих поки не надходило.

В інтернеті вже з'явилися фотографії і відео, на яких зображена пожежа і загоряння в готелі Address Downtown Hotel. На відео чітко чути сирени пожежних бригад, що наближаються, і, імовірно, карет швидкої допомоги. Також чутні звуки феєрверків на задньому плані.