Війна
3 січня 2016
Кримінальна поліція затримала бойовика, який повоював й заморився
Чоловік приїхав до рідних в Костянтинівський район у відпустку.
news-image

2 січня кримінальна поліція Донеччини затримала бойовика "ДНР", який втомився від війни й приїхав до родичів, щоб відпочити на українській території. Про це повідомив  начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає «Є!».

За інформацією, чоловік на ім'я Олександр, 1992 року народження, жив у населеному пункту на Луганщині. З початком війни не працював й існував переважно на гуманітарну допомогу. Потім спокусився на велику оплату в армії "ЛНР" й влітку 2015 року гайнув до лав бойовиків.

"У перший же день його разом з іншими "любителями халяви" відправили в селище Металіст, яке знаходиться під Луганськом, де визначили заряджаючим міномета в "батальйон" Зоря ", - пише Аброськін.

Чоловікові надали позивний "Худий" й, за інформацією української поліції, він неодноразово обстрілював Щастя. Однак обіцяного повного соцпакету за зарплатні у 5 000 гривень найманець так і не дочекався й утік до Росії. Там не прижився й вирішив, що втомився від війни. Тоді "Худий" вирішив поїхати до рідних, котрі проживають в Україні, щоб відпочити. Тут його й зустріли українські правоохоронці.