Події
5 січня 2016
Береза сказав, кого з керівників нападу на Україну Путін вб'є наступним
Після звістки про смерть начальника ГРУ РФ усі політики дійшли висновків, що президент РФ зачищає сліди своєї участі у військових злочинах в Україні.
news-image

Як повідомляє «Є!», наступним кандидатом на смерть стане Сергій Аксьонов. Таку думку висловив на своїй сторінці у Facebook Борислав Береза.

Цікаво хто наступний? Сурков, Лавров, Захарченко, Кисельов, Гиркин, Теслярський, Бортніков або Шойгу? А може бути Кобзон? Не, точно не він. Старих блазнів у книзі Крісті "Десять негренят" не було. Компетентні джерела стверджують, що найближчим часом раптово помре швидше за все кримський гоблін Аксьонов. Хто вбивця зрозуміло, він підчищає сліди і позбавляється від непотрібних, а ось черговість вкрай цікава. Продовжуємо стежити за розвитком сюжету і чекаємо продовження", - резюмував Береза.

Нагадаємо, вчора у ЗМІ з’явилась інформація про те, що на 58-му році життя раптово помер ще один російський воєначальник, який пов'язаний з анексією Криму. Це глава Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил РФ Ігор Сергун.

До цього, 29 грудня минулого року, з життя пішов заступник начальника штабу ВДВ РФ 52-річний генерал-майор Олександр Шушукін, який у 2014-му захоплював Крим.

Читайте також: У Москві помер начальник ГРУ РФ